40.000 m2'lik alan üzerine inşa edilen Yekta Kingdom, iki etaptan oluşuyor. İlk etapta 10.000m2 alanda Yekta Trade Center yükseliyor. Yekta Trade Center da on iki katlı 4 blok ve toplamda 308 rezidans yer alıyor.10.000 m2 iş merkezi ve ofis katıyla tüm çevreye ticari canlılık getirecek olan bu proje; aynı zamanda hayatınıza renk katacak sosyal alanlardan oluşuyor.

İkinci etapta ise 30.000 m2 alan üzerinde Yekta Kıngdom, şehre hakim konumuyla tüm şehri selamlıyor! 12’şer katlı 5 blokta 1+1’ den 4+1’e kadar ultra lüks konutlar, geniş balkonlar, teraslar, açık kapalı araç park yerleri ,tenis kortu, aqua park, kapalı ısıtmalı yüzme havuzları, spa merkezi, masaj salonları, baktıkça huzur bulacağınız bahçe peyzajı ve hayal gücünüzü zorlayacak tüm sosyal alanlar, sıra dışı mimarisini de ekleyerek bir evden daha fazlasını sunuyor.

Dört bir yandan ışık alan, ferah, Akdeniz’in engin maviliklerine bakan daireler, geniş balkonları, ustalıkla tasarlanmış yerleşim planıyla fark yaratıyor. Özenle seçilen kaliteli malzemeler, yüksek tavanlı, şık, konforlu ve ergonomik dairelerde hayat buluyor. Sosyal imkanları ve inşaat kalitesi ile Yekta Kıngdom her ailenin ihtiyacına çözüm oluyor.

Uçsuz bucaksız sahilleri, Türkiye’nin en temiz, mavi bayraklı plajları ,tüm dünyadan binlerce insanın yaşamak için tercih ettiği, Akdeniz’in göz bebeği Alanya’da; hayal ettiğiniz hayatı Yekta Kıngdom da bulacaksınız!